abattoir.17

Studentenvastgoed
in Brussel

Abattoir.17 Brussel: investeer in studentenkamers in hartje Brussel.

Welkom in abattoir.17
‍een uniek studentenproject in Bru

Dit is Abattoir.17, een nieuwbouwproject in het hart van Brussel. Dit project belooft een unieke woonervaring voor studenten, op perfecte loopafstand van het stadscentrum en nabij de VUB en Erasmushogeschool.Abattoir.17 staat als een solide investeringsoptie voor diegenen die de bloeiende markt van studentenhuisvesting in Brussel willen benutten en bij willen dragen aan de levendigheid van de stad.

Met een aanhoudend tekort van 9.000 studentenwoningen in onze hoofdstad en de instapmogelijkheid vanaf €150.000, biedt Abattoir.17 niet alleen een zekere vraag maar ook een centraal beheerd, zorgeloze invetering in de nabijheid van essentiële voorzieningen.

Abattoir.17: koten vlak bij nieuwe technologie campus
TOP ARCHITECTUUR VOOR STUDENTEN - 45 studentenverblijven in interbellum stijl.
PROFESSIONEEL BEHEERD - Een professionele verhuurdienst maakt investeren nog eenvoudiger.

Een architecturale parel

Abattoir.17 bevindt zich op een lot van 254 m² en zal meer dan 1.755 m² bewoonbare oppervlakte bevatten. Dit zal verspreid zijn over een kelder, een gelijkvloers en 5 verdiepingen erbovenop. In totaal creëren we 24 kamers met privé badkamer en 21 studio’s die hierbovenop ook nog een eigen keuken hebben. Een centrale core met een trap en lift geven toegang tot de verschillende verdiepingen.In de ruime kelder kunnen de studenten hun vuilnis kwijt, hun fiets parkeren en worden de technieken geplaatst.

Op het gelijkvloers kom je dan weer binnen in de inkomhal, vind je een gedeelde keukenruimte, een binnentuin, 3 studio’s en 4 kamers. Verdiepingen 1, 2, 3 en 4 zijn symmetrisch en bevatten elk 5 kamers, 3 studio’s en een gedeelde keuken. De vijfde verdieping telt 6 ruime studio’s waarvan 3 zelfs een privéterras krijgen. De oppervlaktes van de kamers variëren tussen 18 en 29 m². De studio’s zijn tussen 27 en 40 m².

UITSTEKENDE LIGGING - Abattoir.17 is uitstekend gelegen tegen het historische centrum van Brussel in de trendy Dansaertwijk.

Dit project is uitverkocht. 
Op de hoogte blijven van gelijkaardige projecten?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.