Over Capitall

Capitall is een projectontwikkelaar en vastgoedinvesteerder uit Gent die in 2022 werd opgericht door Maxim Van Hauwaert en Pieter Raman. Onze focus ligt op residentiële nieuwbouwprojecten in studentenhuisvesting over heel België. De projectenportefeuille bestaat uit projecten die net zijn opgeleverd en te ontwikkelen projectgronden.

Capitall is een marktbepalend bedrijf met een sterke en stabiele groei. We zijn perfectionistisch in alles wat we doen en we werken er hard aan om dat zo te houden. Onze werkgeest zorgt voor een aanstekelijke energie, waardoor we nieuwe ideeën steeds in de praktijk kunnen brengen. In alles wat we doen zoeken we de essentie op. Eenvoud die vernieuwend is met sterke focus op kwaliteit.

Onze kracht zit in onze formule: recht door zee, to the point en toch heel persoonlijk. Snel en effectief. Vakmanschap combineren met flair. Er zijn weinig dingen die ons afleiden. Deze aanpak stelt ons in staat om een omgeving te creëren waarin onze klanten en andere stakeholders het gevoel hebben dat wij alleen maar oog voor hen hebben.
Capitall is werd opgericht door Maxim Van Hauwaert en Pieter Raman.
Een vastgoedpartner met focus op mooie projecten en kwalitatieve studentenhuisvesting.
Maxim Van Hauwaert is een van de founding partners.
Recht door zee

We hechten veel waarde aan eerlijkheid, oprechtheid en directheid in onze communicatie en samenwerkingen omdat we geloven dat dit bijdraagt aan duurzame relaties en vertrouwen.

To the point

Door ons te richten op de essentie van de zaak, beknopt te zijn in onze communicatie en te streven naar snelle en efficiënte acties om onze doelen te bereiken, kunnen we toegevoegde waarde leveren aan onze klanten en partners.

Heel persoonlijk

Om een langdurige en duurzame relatie op te bouwen, kiezen we voor een persoonlijke aanpak van iedere klant. We luisteren actief naar uw behoeften en doelen en handelen hiernaar.

Snel & effectief

Snelle en efficiënte acties in al onze processen en diensten zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk waarde en een goede beleving kunnen bieden. 

Ons team

Maxim Van Hauwaert
MAXIM VAN HAUWAERT
Co-Founder

+32 492 65 90 90
maxim@capitall.be
STEPHANIE GOVAERTS
Management AssistantINGE VAN DEN BROECK
Financial Controller


Klaar om te investeren?

Investeren in vastgoed zorgt voor een mooi rendement zonder daarbij te hoge risico's te hoeven nemen. Vastgoed bewijst jaar na jaar dat het een veilige en rendabele investering is. Ons team neemt van u enkele zorgen over: wij analyseren de vastgoedmarkt, kijken waar de opportuniteiten liggen en begeleiden u naar de ideale investering. Daarna nemen we voor u het beheer over.
Neem contact op →