Spitter.49

Studentenvastgoed
in Kortrijk

Welkom in Spitter.49
Nieuwbouw studentenkamers in Kortrijk

Spitter.49 is een architecturaal top project en is uitstekend gelegen in een geliefde buurt van Kortrijkse studenten. Alles wat een student kan wensen, is aanwezig in dit mooie gebouw. Zo voldoet Spitter.49 aan de hedendaagse normen en aan de wensen van een student in 2023 op vlak van gemeenschappelijke ruimtes en veiligheid.

Anderzijds trekken we dit gebouw op met met alle huidige en toekomstige energienormen in gedachten. Niet alleen is het project uitstekend geïsoleerd, maar wordt het gebouw verwarmd met warmtepompen.

TOP ARCHITECTUUR VOOR STUDENTEN - 54 kamers met elk hun eigen badkamer

Een uniek aanbod kwalitatieve studentenkamers in de studentenbuurt van Kortrijk.

In Spitter.49 vindt een student als wat hij of zij wensen kan. De 54 kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer en geniet van ruime gemeenschappelijke keukens waar alle moderne voorzieningen in aanwezig zijn. De grote binnentuin nodigt studenten uit om van de buitenlucht te genieten in de privacy van hun eigen omgeving.

Op vlak van veiligheid is alles tot in de puntjes in orde. De fiets van de studenten zit veilig achter slot en grendel terwijl we voor de appartementen en veilig keyless systeem voorzien. Geen problemen met verloren sleutels dus.

Dit project is uitverkocht. Op de hoogte blijven van gelijkaardige projecten?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.