MORUS.90

Studentenvastgoed
in Geel

Welkom in Morus.90
Een uniek aanbod van hoog kwalitatieve studentenkamers
aan de campus van de Thomas More Hogeschool.

We presenteren u graag Morus.90 in het hart van de studentenwijk van Geel. Het gebouw biedt studenten een unieke woonervaring en bevindt zich op een strategische AAA locatie, naast de bekende Thomas More Hogeschool. Geel is niet alleen een bruisende stad in de Kempen, maar ook een geweldige plek om te studeren.

Morus.90 voorziet in de groeiende vraag naar kwalitatieve studentenhuisvesting in Geel. Het gebouw is uitgerust met moderne voorzieningen en hoogwaardige faciliteiten die tegemoetkomen aan de behoeften van de moderne student.

MODERNE STUDENTENVERBLIJVEN -  elk met hun eigen badkamer.
ZEKER EN DIRECT RENDEMENT - U geniet als investeerder van uw inkomsten van zodra de akte verleden is.

Tekort aan studentenhuisvesting Geel

In alle studentensteden in de provincie Antwerpen is er een tekort aan studentenkoten. Het kotentekort is niet alleen een verhaal van de grote studentensteden, ook in de Kempen zijn er amper nog koten beschikbaar. In de regio Geel is 99 procent van de koten verhuurd.

“We trekken steeds internationalere profielen aan, en die moeten natuurlijk ook allemaal op kot. In Geel zijn er de laatste jaren wel studentenkamers bijgekomen, maar niet voldoende. We merken dat er in heel Vlaanderen nood is aan meer kamers.”
Lieselotte Heymans, Diensthoofd huisvesting Thomas More

Meer informatie over Morus.90? 

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.