hoge.11

Studentenvastgoed
in Kortrijk

't Hoge 11 in Kortrijk: studentenkamers te koop

Welkom in Hoge.11
Studentenkamers in Kortrijk genesteld tussen heel wat hogescholen.

Ontdek Hoge.11 in Kortrijk, een uniek project dat 35 studentenkamers combineert met zowel bestaand als nieuw studentenvastgoed. Dit volledig project springt in het oog door zijn stijlvolle architectuur en slimme indeling, ontworpen voor de moderne student.

Gelegen tussen vooraanstaande hogescholen, is Hoge.11 perfect gepositioneerd voor studenten, met slechts enkele minuten fietsen naar Vives Hogeschool, Kulak campus Kortrijk, en zelfs de Kinepolis voor ontspanning. Fitness- en squashfaciliteiten bevinden zich op een steenworp afstand, waardoor dit de ideale locatie is voor studenten die een actieve en dynamische levensstijl nastreven.

't Hoge 11 in Kotrijk: studentenkamers
Koten in centrum Kortrijk
TOP ARCHITECTUUR VOOR STUDENTEN - 35 studentenverblijven

Beheerd en verhuurd voor u.

Hoge.11, gelegen aan 't Hoge 11 in Kortrijk, biedt niet alleen een kans om te investeren in de toekomst van studentenhuisvesting, maar ook het gemak van professioneel beheer en architectuur door Frédéric Demeyere. Dit project, dat investeren herdefinieert, ontzorgt u volledig door het beheer van verhuur, onderhoud, reparaties, en de zoektocht naar huurders aan ons ervaren team over te laten.

Dit project is uitverkocht. Op de hoogte blijven van gelijkaardige projecten?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.