Echelles.11

Energiezuinige studentenstudio's
in Brussel

Investeren in een AAA-locatie in het hart van Brussel

Ontdek Echelles.11, uw kans om te investeren in het hart van Brussel op een locatie die uitblinkt in bereikbaarheid en levendigheid. Dit project biedt energiezuinige studio's, perfect afgestemd op de behoeften van de moderne student. Gelegen op een strategische AAA-locatie, waarborgt Echelles.11 een hoge bezettingsgraad dankzij de constante vraag.

Omringd door essentiële voorzieningen zoals hogescholen, openbaar vervoer, winkels, en recreatiemogelijkheden, staat Echelles.11 garant voor een waardevaste investering in een stad waar het studentenleven bloeit. Kies voor een slimme investering in de toekomst van studentenhuisvesting met Echelles.11.

ENERGIEZUINIG GEBOUWD VOOR STUDENTEN - 39 studio's met eigen badkamer, kookgelegenheid ingebouwde kleerkast.
STABIEL EN DIRECT RENDEMENT - U geniet als investeerder van uw inkomsten van zodra de akte verleden is.

Stabiele rendementen en professioneel beheer

Bij Echelles.11 profiteert u van professioneel vastgoedbeheer dat alle operationele taken uit handen neemt, van het zorgvuldig selecteren van huurders tot het onderhoud van uw investering en het afhandelen van administratieve processen.

Deze hands-off benadering garandeert een zorgeloze investeringservaring, waardoor u kunt genieten van de vruchten van uw investering zonder de dagelijkse beslommeringen. Met Echelles.11 investeert u niet alleen in stenen, maar in een toekomst vol mogelijkheden.

TRIPLE A LOCATIE - Brussel kent een nijpend tekort aan studentenkamers.

Meer informatie over Echelles.11?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.