Echelles.6

Studentenvastgoed
in Brussel

Investeer in het tekort aan Brusselse studentenkoten

We zijn enthousiast om Echelles.6 voor te stellen: een primeur in het hart van Brussel met hedendaagse studentenkamers. Brussel, het bruisende hart van Europa, ziet een constante groei van zowel nationale als internationale studentenpopulatie, wat resulteert in een nijpend tekort van 10.000 studentenkamers tegenover een actuele populatie van meer dan 122.500 studenten.

Dit project is niet alleen een kans om te investeren in de bloeiende markt van studentenvastgoed maar biedt ook een AAA-locatie en energie-efficiënte voorzieningen. Met Echelles.6 dragen we samen bij aan het oplossen van het tekort aan kwalitatieve studentenhuisvesting in Brussel, terwijl we investeerders een aantrekkelijke mogelijkheid bieden om deel te nemen aan de toekomst van deze levendige stad.

ENERGIEZUINIGE ARCHITECTUUR VOOR STUDENTEN - 30 kamers elk met hun eigen badkamer.
STABIEL EN DIRECT RENDEMENT - U geniet als investeerder van uw inkomsten van zodra de akte verleden is.

Een AAA-locatie in het hart van Brussel

Echelles.6 ligt op een strategische plek. Zo garanderen we een constante vraag en een hoge bezettingsgraad, wat bijdraagt aan de waarde van uw investering. Op slechts enkele minuten wandelen vindt u essentiële voorzieningen zoals hogescholen en universiteiten, uitgebreid openbaar vervoer, en een divers aanbod aan winkels, supermarkten, en ontspanningsmogelijkheden.

Bij Echelles.6 investeert u  in het middelpunt van het studentenleven, met toegang tot bibliotheken, studentenruimtes, gezellige restaurants, en bruisende studentencafés. Dit maakt Echelles.6 niet alleen een slimme investering, maar ook de perfecte thuisbasis voor studenten.

PROFESSIONEEL BEHEER - Enkel de voordelen van uw investering, zonder zorgen over papierwerk en beslommeringen.

Meer informatie over Echelles.6?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.