samber.63

Studentenvastgoed
in Antwerpen

Welkom in Samber.63
‍Investeren in studentenhuisvesting in Antwerpen

Een investeringsmogelijkheid van 54 studentenkamers in de hipste buurt van Antwerpen, vlak bij Park Spoor Noord.Een stijlvol project, uitstekende gelegen in centrum Antwerpen vormt de basis van dit moderne studentenhuis. Op vandaag bevat dit nieuwbouwproject alles wat een student wenst in 2022 en ziet het zelfs vooruit op de eisen van studenten.

Modestad Antwerpen telt op vandaag meer dan 500.000 inwoners en mag daar ruim 50.000 studenten onder rekenen. Verspreid over zo’n 30 campussen en meer dan 7.500 koten. Het grootste deel van de studenten zitten, in tegenstelling tot in Gent en Leuven, verspreid over privékamers. Wat de vraag naar kwalitatieve studentenhuisvesting extra groot maakt. Zo gingen er in 2022 10% meer studenten op kot dan in het jaar voordien. De vraag naar koten stijgt, maar het aanbod stijgt niet mee.

Koten in Antwerpen te koop
TOP ARCHITECTUUR VOOR STUDENTEN - 54 kamers elk met hun eigen badkamer.

Een AAA-locatie in Antwerpen

Samber.63 is uitstekend gelegen aangezien het grenst tegen het geliefde Park Spoor Noord en zich vlak bij ’t Eilandje bevindt. Op die manier draagt het alle voordelen van deze hippe buurt met zicht mee. Bovendien liggen de kamers knussen tussen verschillende universiteits- en hogeschoolcampussen. Zo vind je in de nabijheid zowel de Universiteit van Antwerpen als de AP Hogeschool

. De nabijheid is dan weer uitmuntend dankzij de nabijheid van verschillende op- en afritten van onder andere de E19. Uiteraard genieten studenten des te meer van openbaar vervoer in hun nabijheid. De locatie is omgeven door verschillende tram- en bushaltes en brengen de studenten vlot rond in de stad.

PROFESSIONEEL BEHEER - Enkel de voordelen van uw investering, zonder zorgen over papierwerk en beslommeringen.

Dit project is uitverkocht. 
Op de hoogte blijven van gelijkaardige projecten?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.