CENTRE.1

Studentenvastgoed
in Antwerpen

Centre.1
Investeren in het tekort aan Antwerpse studentenkoten

Wij zijn verheugd u dit kleinschalig investeringsproject van 18 studentenkoten te kunnen aanbieden in het hart van de universiteitsbuurt van Antwerpen. Antwerpen, na Gent de grootste studentenstad van Vlaanderen, telt op vandaag meer dan 500.000 inwoners en mag daar ruim 60.000 studenten onder rekenen.

Het aantal studenten dat een kot wil huren in de stad stijgt al jaar en dag. Zo gingen er in 2023 10% meer studenten op kot dan in het jaar voordien. De vraag naar koten stijgt, maar het aanbod stijgt niet mee. Dit resulteert in een kwalitatief en kwantitatief tekort aan studentenkoten.

Centre.1 is een stijlvol gebouw, met alle moderne comfort, dat voldoet aan alle hedendaagse normen en eisen van de moderne student.

U wenst te investeren in het nijpend tekort aan studentenkoten?
U kiest voor een triple A locatie in het hart van de studentenbuurt?
U kiest voor een energie-zuinig gebouw?
U wenst geen groot complex?

Welkom bij Centre.1 .

CENTRE.1 HEEFT ALLES WAT EEN STUDENT WENSEN KAN.
De 18 kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer en een ingebouwde kleerkast.
HET STUDENTENHUIS CENTRE.1 IS GELEGEN OP EEN AAA LOCATIE
Deze strategische ligging zorgt voor een constante vraag naar de koten, wat de bezettingsgraad en de waarde van het vastgoed ten goede komt.

Waarom investeren in dit project:Centre.1

1) IDEALE LOCATIE - Gelegen aan de Kommekensstraat, bevindt Centre.1 zich op een steenworp afstand van vooraanstaande universiteiten.
2) KLEINSCHALIG EN GEZELLIG - Met slechts 18 entiteiten straalt dit gebouw een gezellige en rustige sfeer uit.
3) HOOGWAARDIGE VOORZIENINGEN - Centre.1 biedt moderne en hoogwaardige voorzieningen die voldoen aan de eisen van de hedendaagse student. Comfortabele kamers met eigen badkamer en gemeenschappelijke ruimtes.
4) DUURZAAMHEID EN ENERGIE-EFFICIËNTIE - Duurzaam gebouw met warmtepomp & koeling. Dit draagt niet alleen bij aan het milieu, maar ook de operationele kosten blijven hierdoor beperkt.
5) STABIELE RENDEMENTEN - Het grote tekort aan studentenkoten in combinatie met de ideale locatie en voorzieningen zorgt voor een stabiel en langdurig rendement.
6) PROFESSIONEEL BEHEER - Het vastgoed wordt professioneel beheerd, wat investeerders ontlast van operationele zorgen. Dit omvat het vinden van geschikte huurders, onderhoud van het pand en al het papierwerk.
7) VASTE PRIJZEN - Bij Capitall houden we van transparantie. Daarom hanteren we vaste prijzen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan tijdens de constructie van het project.
8) AANKOOP IN VOLLE EIGENDOM - U koopt een stuk grond in hartje Antwerpen met bijhorende constructie.
9) AANKOOP ONDER REGISTRATIERECHTEN - De aankoop valt onder registratierechten (12%) ipv BTW (21%).

Meer informatie over Centre.1? 

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.