CENTRE.1

Studentenvastgoed
in Antwerpen

Centre.1
Investeren in het tekort aan Antwerpse studentenkoten

Centre.1 combineert een ideale locatie aan de Kommekensstraat met de nabijheid van vooraanstaande universiteiten, wat het een topkeuze maakt voor studenten. Dit kleinschalige project met 18 eenheden biedt een intieme en rustige woonsfeer.

De moderne en hoogwaardige voorzieningen van Centre.1 voldoen aan alle behoeften van hedendaagse studenten, inclusief comfortabele kamers met privébadkamers en gezellige gemeenschappelijke ruimtes. Bovendien benadrukt het project duurzaamheid met energie-efficiënte oplossingen zoals warmtepompen, wat de operationele kosten verlaagt en het milieu ten goede komt.

MODERNE FACILITEITEN - De 18 kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer en een ingebouwde kleerkast.
AAA-LOCATIE - Deze strategische ligging zorgt voor een constante vraag naar de koten.

Professioneel beheerd

Investeerders kunnen rekenen op stabiele rendementen door het grote tekort aan studentenhuisvesting, gekoppeld aan de aantrekkelijke locatie en faciliteiten. Het professionele beheer van het vastgoed zorgt voor een zorgeloze investering, inclusief het vinden van huurders en onderhoud van het gebouw.

Bij Capitall waarderen we transparantie: vaste prijzen garanderen dat er geen financiële verrassingen zijn tijdens de constructie. Centre.1 biedt volledige eigendom van zowel de grond als de constructie in hartje Antwerpen, en valt onder de registratierechten van 12%, in plaats van de gebruikelijke 21% BTW.

Meer informatie over Centre.1? 

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.